Vyhledávání


Naši "Benjamínci" se zúčastnili prestižního halového turnaje v Jaroměři

22.03.2010 13:00

Našeho  mužstvo "Benjamínků" (pod vedením trenéra I.Kose) se zúčastnilo 21.3.2010 prestižního halového turnaje v Jaroměři.
Učastníci turnaje: JAROMĚŘ, FC HRADEC KRÁLOVÉ, SK SLAVIE PRAHA, FC VRCHLABÍ, 1.SK PROSTĚJOV,
FK DUKLA PRAHA, FC SLOVAN LIBEREC, SK JIČÍN, FK CHLUMEC NAD CIDLINOU, SK ŽEBĚTÍN.

V každém zápase hráli naši “Benjamínci” s níže uvedenými mužstvy vyrovnanou partii. Pro lepší umístění jsme potřebovali jen trošku více štestí a dát první branku v zápase, což se nám povedlo bohužel jen ve dvouch zápasech.

Výsledky: Skupina

Sk Žebětín : Hradec Králové 1 :4 branky: Mandinec Filip (brzo jsme dostali gol a nevyužili jsme naše 100% šance)

Sk Žebětín : Slávie Praha   1 : 4  branky: Mandinec Filip (nejlepší náš výkon ,kdy jsme drželi výsledek 1:2 ,ale v závěru jsme po hrubých chybách     dostali 2 branky)

Sk Žebetín : Vrchlabí   2 : 5 Branky: Mandinec Filip ,Ondra Švejnoha (projevila se únava a nekoncentrovanost našich kluků)

Sk Žebetín : Jablonec 1 : 1 branky:  Mandinec Filip (Jablonec jsme nepustili 12 minut na naši polovinu, ale dali jsme jen jednu branku a tak Jablonec v poslední minute z brejku vyrovnal a tím nás odsunul na poslední místo ve skupině-škoda)!!! Pokud by jsme tento zápas vyhráli, tak jsme mohli   hrát o 5. – 8. místo!!!

 

O 9.místo jsme se utkali s domácí Jaromeří:

Sk Žebetín : TJ Slavie Jaroměr   2 : 0 branky: Alex Kríž, Tomáš Kouřil  (konečne si kluci vychutnali pocit z vítězství na turnaji a bylo vidět , že to mají všichni rádi) !!!! A TO JE CÍL VŠECH NAŠICH ODEHRANÝCH ZÁPASů !!!!!!

Přátelské utkání, které jsme sehráli v sobotu s domácí Jaromeří jsme vyhráli 5:2 branky: Tomáš Kouril, Filip Mandinec, 3 x Alex Kríž)

Turnaje se zúčastnili tito hráči:

Milan Prokeš-Lukáš Vozdecký,Jirkla Jiroušek,Milan Kouřil,Ondra Švejnoha,Ondra Hruban,Dominik Hanák,Lukáš Vymazal - Filip Mandinec,Alex Kríž,Tomáš Kouřil,Lukáš Kos,Tomáš Strnad.

Tímto srdečně děkujeme všem našim klukům za vzornou a příkladnou reprezentaci klubu, trenérovi a zejména také všem  rodičum za podporu našich “Benjamínků” (nejenom na tomhle turnaji).

 

foto na:  https://picasaweb.google.cz/lh/sredir?uname=michalvyma&target=ALBUM&id=5452675219743528593&authkey=Gv1sRgCJ_K9afg46L8zgE&feat=email